هیأت نظارت فیس بوک امروز رأی خود را درباره ممنوعیت دائم دونالد ترامپ در این شبکه اجتماعی را اعلام میکند. این رأی با اندکی تأخیر اعلام شد تا بیش از ۹ هزار اظهار نظر مردم عادی در این باره بررسی شود.
هیأت نظارت فیس بوک روز شنبه اعلام کرد به مدت زمان بیشتری نیاز دارد تا درباره تعلیق حساب کاربری دونالد ترامپ در این شبکه اجتماعی تصمیم بگیرد. دلیل این امر نیز آن است که برای بررسی اظهار نظرهای مردم به زمان بیشتری نیاز دارد.
مارک زاکربرگ بایکوت تبلیغاتی فیسبوک از سوی برندهای بزرگ، به منظور وادار کردن این شبکه اجتماعی به اقدام و موضع گیری جدیتر در برابر نفرتپراکنی را تهدیدی برای شرکتاش نمیداند و معتقد است که این تبلیغات به زودی به فیسبوک بازخواهند گشت.
بحران شیوع کرونا و خانه نشینی و دورکاری، بازار ابزارهای چت ویدیویی و گروهی را نیز داغ کرد؛ به نحوی که بنیانگذار «زوم» در همین مدت به یکی از میلیاردرهای جهان تبدیل شد. حالا شرکتهای دیگر هم با پی بردن به جذابیت چت ویدیویی، وارد این بازار شدهاند. یکی از این شرکتها فیسبوک است.
فیسبوک اعلام کرده که در جهت جلوگیری از این پلتفرم به منظور افزایش نگرانی عمومی درباره ویروس کرونا، به طور موقت انتشار تبلیغات مرتب با ماسکهای پزشکی را ممنوع میکند.
مارک زاکربرگ، مدیر ارشد اجرایی فیسبوک، روز چهارشنبه گذشته برای شهادت درباره رمزارز لیبرا در کنگره آمریکا حاضر و با سوالات تند و تهاجمی نمایندگان درباره این رمزارز مواجه شد.
پس از ارسال پیامی به یکی از مخاطبان با این محتوا که «عربها میخواهند همه ما را از بین ببرند» فیسبوک چتبات پیج رسمی حزب بنیامین نتانیاهو را معلق کرد.
فیسبوک روز پنجشنبه گذشته، امکان جدیدی برای دوستیابی معرفی کرده که یک سال قبل خبر ارایه آن را داده بود. این امکان تازه ابتدا در ایالات متحده و سپس در 18 کشور دیگر فعال شده است. اما سوال اینجاست که کاربران برای اعلام رازهای عاطفی خود به این شبکه اجتماعی اعتماد میکنند.
مکاتبات داخلی فیسبوک مربوط به سپتامبر 2015 که روز جمعه گذشته به عنوان بخشی از پرونده دادخواست دولت آمریکا از این شرکت منتشر شد، نشان دهنده آگاهی این شرکت از اقدامات غیرقانونی یا نامتعارف کمبریج آنالیتیکا در جمع آوری دادههای کاربران است.
بر اساس گزارشهایی که روز جمعه گذشته در والاستریت ژورنال و واشنگتن پست منتشر شد، کمیسیون فدرال تجارت ایالات متحده آمریکا (FTC) بر سر جریمه 5 میلیارد دلاری فیسبوک در پرونده کمبریج آنالیتیکا به نتیجه رسیده است که رکوردی تازه در جریمه یک شرکت فناوری است.
پارلمان فرانسه قانونی را تصویب کرد که بر شرکتهای بزرگ تکنولوژی مانند گوگل و فیسبوک که به دور زدن قوانین مالیاتی جهان معروفند، مالیات وضع میکند. هم زمان، انگلیس نیز قانون مشابهی را از تصویب گذراند.
لری سنگر (Larry Sanger)، هم بنیانگذار ویکیپدیا که در سال 2001 میلادی به پیدایش این دایرهالمعارف بزرگ آنلاین کمک کرد، از وضعیت امروز اینترنت ناراضی است و آن را مخوف میداند.
کنگره آمریکا از فیسبوک خواست که روند پیادهسازی رمزارز لیبرا را متوقف کند تا قانون گذاران، زمان بیشتری برای تحقیق در زمینه فعالیتهای این شرکت داشته باشند.